Örömünkre szolgál, hogy termékeink felkeltették az Ön érdeklődését. Mielőtt azonban megrendelné a kiválasztott dobozokat, néhány hasznos tanáccsal szeretnénk segíteni.
Termékeinkről részletes jellemzést kap az egyes képekre kattintva, ám pontos méreteket nem közöltünk. Tettük mindezt azért, hogy a gyártás előtt Önnel egyeztetve, minden üvegtípushoz alkalmazkodni tudjon a doboz mérete. A rugalmas méretre igazítás lehetővé teszi, hogy akár pálinkás, pezsgős üvegek számára is elkészítsük a kívánt díszdobozokat.
Azon termékeinknél, amelyek lakkozással, pácolással készülnek négy szín közül választhat, melyet megtekinthet a kis négyzetekben a dobozok mellett.
Ön nem csak a doboz színét alakíthatja ki saját ízlése szerint, hanem a belső bársonybélések között is van lehetőség a választásra.
Ha emblémázást, feliratozást is szeretne, kérjük floppy-lemezen vagy e-mail-ben küldje el megrendelését, amelyet cégünk rövid határidővel teljesít.
Szolgáltatásainknál bővebb információt talál a szállítási lehetőségekről. Fizetési kötelezettségeit a termékek kézhez vételekor illetve postai utánvéttel
egyenlítheti ki.
Ha valamely kérdésére nem kap választ weboldalunkon, kérjen információt tőlünk telefonon vagy e-mailben.
Bízunk benne, hogy együttműködésünk sikeres lesz,
s üzleti, ajándékozási elképzelései megvalósításában partnere lehetünk.