Engedjék meg, hogy néhány mondatban bemutassam vállalkozásomat.

Családommal Jászjákóhalmán élek, abban a jászsági kis faluban, ahol az asztalos iparnak rendkívül nagy hagyományai vannak. A jákóhalmi mesterek híre az elmúlt században messze földre eljutott, s ez a légkör, környezet az én pályafutásomat is meghatározta, hiszen édesapám is a szakma egyik legkiválóbb személyisége volt. Az ő példája, szakértelme, a csoda, ahogyan egy darab fából fantasztikus terméket varázsolt, engem is az asztalos szakma felé irányított.
Az iskoláim elvégzése után saját vállalkozásunkban bizonyíthatom rátermettségemet.
A helyi konkurencia azonban arra ösztönzött bennünket, hogy kiemelkedjünk a sok kiváló mester sorából. Erre kitartó munkánkkal, kiváló szakértelmünkkel, kreativitásunkkal és versenyképes árainkkal voltunk képesek.
Vállalkozásunk arról vált híressé, hogy a szak-mailag lehetetlennek tűnő, nagyfokú szaktudást igénylő munkákkal megkereső ügyfelek is megelégedéssel fogadták terveik megvalósulását.
Érdeklődésünk 7 évvel ezelőtt fordult a boros dobozok irányába. Egy külföldről kapott ajándék indította el a fantáziánkat, s azóta egyre több ötletünket valósíthatjuk meg, ahol egymásra talál a kiváló magyar bor, s a méltó, exkluzív környezet, amit egy elegáns doboz nyújthat a boroknak.
Hét évvel ezelőtti hobbink ma már a szenvedélyünkké vált, s reméljük termékeink az Önök tetszését is elnyerik
.